Těsto na langoše bez kynutí


Těsto na langoše bez kynutí je jednoduché a rychlé na přípravu. Pokud toužíte po lahodných langoších, ale nechcete čekat na kynutí těsta, právě tento recept je pro vás ideální volbou. S tímto receptem můžete snadno připravit skvělé langoše doma, aniž byste museli čekat na kynutí těsta. Langoše jsou oblíbenou pochoutkou nejen na jarmarkách a trzích, ale také jako rychlá a chutná večeře pro celou rodinu.

Jak připravit těsto na langoše bez kynutí

Připravení těsta na langoše bez kynutí je snadné a vyžaduje pouze několik běžných ingrediencí, které často máte doma v kuchyni. Zde je jednoduchý recept:

Ingredience: Množství:
Polohrubá mouka 2 šálky
Voda 1 šálek
Instantní droždí 1 lžička
Sůl 1/2 lžičky

1. Nejprve smíchejte mouku, instantní droždí a sůl ve velké míse.

2. Postupně přidávejte vodu a hnětejte těsto, dokud není hladké a elastické. Pokud je těsto příliš lepkavé, přidejte trochu více mouky.

3. Rozdělte těsto na menší kousky a vyválejte je na tenké placičky. Pokud chcete, můžete těsto vyválet přímo na pracovní desce, kterou jste předtím posypali moukou.

4. Rozpálenou pánev nebo fritézu potřete olejem a dejte na ni vyválené placičky těsta. Smažte je z obou stran dozlatova.

Tipy pro dokonalé langoše

– Pokud máte rádi sladké langoše, můžete je posypat skořicí a cukrem, nebo je potřít medem.

– Pro pikantnější verzi langošů můžete přidat do těsta mletou papriku, česnekový prášek nebo sušené bylinky.

– Langoše můžete podávat s různými dipy, jako je tatarská omáčka, česnekový dip nebo salsa.

– Nebojte se experimentovat s různými přísadami do těsta, jako jsou olivy, slanina nebo kukuřice. Fantazii se meze nekladou!

Závěr

Těsto na langoše bez kynutí je skvělou alternativou pro ty, kteří nemají čas čekat na kynutí těsta, ale přesto si chtějí vychutnat domácí langoše. S tímto jednoduchým receptem můžete být jistí, že vaše langoše budou vždy čerstvé a chutné. Tak co ještě čekáte? Pusťte se do přípravy a překvapte svou rodinu lahodnými domácími langoši!

Alternativní ingredience pro těsto na langoše

Pokud chcete vyzkoušet něco trochu jiného, můžete experimentovat s alternativními ingrediencemi pro těsto na langoše. Zde je několik nápadů, které můžete vyzkoušet:

Alternativní ingredience: Množství:
Cizrna (houby) 1/2 šálku
Kokosová mouka 1/4 šálku
Kvašené těstoviny 1/2 šálku
Kokosové mléko 3/4 šálku

Tyto alternativní ingredience mohou přidat zajímavou texturu a chuť vašim langošům. Nebojte se experimentovat a objevovat nové kombinace, které osloví vaše chuťové buňky!

Nejčastěji kladené otázky o přípravě langošů

  • Jak dlouho trvá smažení langošů?
  • Mohu těsto na langoše připravit předem a nechat ho odpočívat?
  • Je možné langoše upéct místo smažit?

Viz také:

Photo of author

Eric

Napsat komentář