Předělání klasiky: havajské toasty ze vzduchového grilu

Předělání klasiky: havajské toasty ze vzduchového grilu

Sotva existuje pokrm, který by byl tak rozporuplný jako havajský toast. Pro někoho je to nádherná a lahodná vzpomínka z dětství, pro jiného kombinace chutí, která měla zůstat v 50. letech minulého století. Ať už se vám to líbí, nebo ne, havajské tousty jsou nepopiratelnou součástí kulinářské historie a můžete si je snadno připravit ve vzduchovém grilu.

Havajský toast z aerogrillu: rychlá svačinka mezi jídly.

Havajský toast vyvolává vzpomínky na teplé letní dny, květinové ubrusy na balkoně a studenou limonádu. Tehdy se tento klasický pokrm vždy připravoval přímo z trouby – perfektně se hodil k nasycení všech.

Pokud však chcete upéct pouze jeden nebo dva kousky havajského toastu, je ideální fritéza. Navíc se pokrm upeče mnohem rychleji. Tak na co ještě čekáte? Je to znamení, že je čas shromáždit suroviny a znovu si vychutnat tento klasický pokrm!

Příprava havajského toastu je opravdu jednoduchá. Na toust položte vařenou šunku, kolečko ananasu a plátek sýra. Aby se havajský toast bez problémů zapekl ve vzduchovém grilu, měli byste sýr zajistit párátkem nebo špejlí.

Kvůli proudění vzduchu by sýr mohl sklouznout a zachytit se o topná tělesa. V opačném případě můžete vyzkoušet těžší sýry. Ať už si chcete havajské tousty ze vzduchového grilu vychutnat jakkoli: užijte si je.

Předělání klasiky: havajské toasty ze vzduchového grilu

Havajské tousty ze vzduchového grilu

Ingredience

  • 4 plátky toastů
  • 4 plátky vařené šunky
  • 4 kolečka ananasu, čerstvá nebo konzervovaná
  • 4 plátky plátkového sýra

příprava

  • Na toasty položte vařenou šunku, kolečka ananasu a plátky sýra. Sýr zajistěte párátkem nebo špejlí, aby ve fritéze nevyklouzl.
  • Topinky vložte do koše fritézy a pečte 8-10 minut při 170 °C, dokud sýr nezíská požadovanou hnědou barvu.
Přejít nahoru